Kodak UVSun Polarised lens

afbeelding afbeelding

 

 

 

 

 

Hoe elimineert Kodak die schittering?

Wanneer licht een reflecterend oppervlak raakt, polariseert het en gaat horizontaal en verticaal verder. Verticaal licht brengt bruikbare informatie naar het oog, waardoor we onder andere kleuren en contrast zien; het horizontale licht creëert de harde, witte schittering ofwel verblindend licht. De schittering is bijzonder vervelend wanneer deze ontstaat op gladde of glanzende oppervlakken zoals bijvoorbeeld, wegdek en water.

Een dunne film met verticale lamellen of iodine kristallen is verankerd in het oppervlak van ieder Kodak UVSun brillenglas hetgeen zich gedraagt als een Venitiaanse zonnescherm dat alleen de bruikbare stralen toestaat naar de ogen te gaan.

Met kleur meer van het leven zien Kodak UVSun brillenglazen zijn nu verkrijgbaar in twee kleuren in progressief en 5 verschillende kleuren in enkelvoudig. Welke kleur u ook kiest, het nieuwe programma polariserende brillenglazen maakt de wereld meer kleurrijk. Kies voor bv. Tuscan Brown of Smokey Grey.

afbeelding

Schitteringvrij zicht.

Normale zonneglazen temperen het zonlicht, maar beschermen niet tegen het harde, gereflecteerde wittelicht - Kodak UVSun Polarised brillenglazen biedt die extra bescherming tegen gepolariseerd licht, het hele jaar door.
 

100% UV-bescherming.

Kodak UVSun brillenglazen bieden 100% bescherming tegen schadelijke UV stralen die onherstelbare schade aan de ogen kunnen veroorzaken.
 

Meer contrast en beter zicht.

Door schittering te elimineren die vermoeidheid van de ogen veroorzaakt, de ogen doet dichtknijpen en in het algemeen onbehaaglijkheid creëert, zorgt Kodak UVSun brillenglazen voor scherper zicht met levendigere kleuren en meer helderheid. Het dragen Kodak UVSun brillenglazen betekent dat je beter en meer relaxed gaat voelen tijdens bijvoorbeeld lezen, outdoor sporten of autorijden.

© 2017 Toman Optiek, Opticien Heemskerk.