Brillen & Glazen

Bij ons vind je alle soorten brillen, glazen, monturen en meer! Laat je verrassen bij Toman Optiek

We bieden ook 1 uur service. Dit betekent dat we uw bril, inclusief lenzen, in minder dan een uur klaar hebben!

De verschillende brillen & glazen

Als je op zoek bent naar de juiste bril, dan ben je hier aan het goede adres. Bij Toman Optiek bieden we een breed assortiment brillen en monturen in verschillende prijsklassen. Wat dacht je van een klassieke bril? Of een trendy bril? Wat voor brilmontuur u ook zoekt, u vindt het bij Toman Optiek. Boek nu een vrijblijvende afspraak in onze winkel, onze gecertificeerde opticiens adviseren u graag over de juiste bril. Wij garanderen altijd dat u met de juiste bril tevreden zult zijn over onze winkel.

pexels-lisa-fotios-1068866

Bril

Nadat u uw bril heeft uitgekozen, meten wij uw ogen vakkundig en nauwkeurig op. Bij Toman Optiek vinden we het belangrijk dat je de beste kwaliteit lenzen in je bril draagt. Daarom hebben we gekozen voor Carl Zeiss lenzen. Zeiss biedt een brede selectie lenzen voor specifieke visuele behoeften met een ongeëvenaarde kwaliteit. Zeiss lenzen zijn onderscheidend en uniek, speciaal ontworpen voor uw gezichtsvorm, levensstijl, werk en kijkgedrag. Onze opticiens informeren u graag over de mogelijkheden.

Kinderbril

Kinderen groeien snel, de ogen van uw kinderen groeien snel mee. Het kan dus zijn dat de ogen van uw kind binnenkort een andere intensiteit of instelling nodig hebben. Bij Toman Optiek willen we met u en uw kind meedenken. Daarom bieden wij voor kinderen t/m 15 jaar een Kids Club abonnement aan, waarvoor u maandelijks € 6,00 betaalt. Met deze maandelijkse donatie profiteer je van 50% korting op kinderbrillen en lenzen. Ook zonnebrillen, sportbrillen en onderdelen maken deel uit van deze verkoop.

affordable-pricing
pexels-shane-aldendorff-1493112

Refocus brilregistratie

Met een Refocus brillenabonnement willen we bij Toman Optiek iedereen de kans geven een perfecte bril te dragen. Beschouw het als een investering in uw ogen of een stijlvolle toevoeging. Omdat de wereld te mooi is voor een simpele bril.

Niet gevonden wat u zoekt?

Bij Toman Optiek vind je ook een ruim assortiment sportbrillen en zonnebrillen.