Brillen bij Toman Optiek

Een bril geeft toch vaak een eerste indruk

BrillenDit begrijpen wij als geen ander en om die reden zullen wij ook altijd met u bespreken wat uzelf graag wilt uitstralen met uw nieuwe bril. Wilt u een bril die wat wegvalt in het gezicht of juist een hele sprekende bril? Toman Optiek zal ook kijken naar de vormen van uw gezicht en welke kleur het beste bij u zou passen. U mag toch immers van een Vakopticien verwachten dat deze met u meedenkt!

Collectie voor iedereen

Bij Toman Optiek in Heemskerk hebben wij brillen voor elk budget en voor iedere smaak.

Wij werken met monturen van over de hele wereld. Op deze manier zijn wij verzekerd van een ruime en diverse collectie.

Ook de glazen van de beste merken

Uiteraard vinden wij het naast het feit dat het montuur goed moet zijn heel erg belangrijk dat ook de glazen die hierin komen van topkwaliteit zijn. Om deze reden werken wij met topmerken zoals b.v. Carl Zeiss.

Hierdoor verzekeren wij u ervan brillenglazen te hebben die volgens de nieuwste en meest geavanceerde technieken zijn geproduceerd. Op deze manier ervaart u een optimaal kijkgenot met uw nieuwe bril.

Wij hebben ook zorg voor het aanmeten van uw bril

BrillenGoed kijkcomfort heeft buiten het feit dat er een goed brillenglas geadviseerd wordt ook heel veel te maken met het op de juiste manier aanmeten van deze glazen. Hiervoor maken wij onder andere gebruik van een speciale aftekenterminal van Carl Zeiss. Dit is apparatuur die een foto maakt van u met de nieuwe bril. Vervolgens meet dit apparaat de afstand tussen uw ogen, de hoogte waarin uw pupil zich begeeft in het glas en de doorbuighoek van het montuur. Met deze gegevens worden de brillenglazen in de fabriek optimaal geproduceerd en kunnen wij in ons eigen inslijpatelier de brillenglazen optimaal inslijpen.