Lenzen bij Toman Optiek

Natuurlijk hebben wij ook lenzen

Wij begrijpen als geen ander dat, hoe goed en mooi een bril ook kan zijn er redenen zijn waarom u liever voor lenzen kiest. Geen bril op het gezicht is voor velen een reden om voor contactlenzen te gaan. Maar ook bij bijvoorbeeld sporten kan het heel prettig zijn uw bril af te doen en op dat moment lenzen te gaan dragen. Of wat dacht u van een dagje sauna?

Heel veel verschillende soorten en maten

Zoveel mensen zoveel wensen….Dat geldt zeker op het gebied van contactlenzen. Naast de verschillende keuzes die er zijn zoals het kiezen voor een zachte lens of juist voor een harde contactlens zijn er ook keuzes in het materiaal zoals bijvoorbeeld een lens van siliconen.

Of wat dacht u van de verschillende draagtijden waar u voor kunt kiezen? Gaat u voor een daglens die weinig onderhoud nodig heeft of juist voor een maandlens die u moet reinigen en bewaren in contactlensvloeistof? Ook weeklenzen en 2 wekelijkse lenzen zijn systemen die tot de mogelijkheid behoren.

Wij begrijpen als geen ander dat het bijna ondoenlijk is een keuze te maken tussen al deze verschillende lenzen en daarom zullen wij u hier ook goed bij gaan helpen. Door goed te achterhalen hoe en wanneer u de lenzen gaat dragen en daarnaast goed te kijken naar het oog waarop deze geplaatst wordt zullen wij tot een advies komen.

Vervolgens wordt er bij Toman optiek vaak eerst gewerkt met een tijdelijke paslens zodat wij alvorens de daadwerkelijk lenzen te gaan bestellen er ons van verzekeren dat u tevreden bent en dat deze lens goed is voor de gezondheid van het oog.