Ontdek de Innovatie van HoyaVision Sensity Glazen bij Toman Optiek

In de dynamische wereld van vandaag is helder zicht essentieel voor het ten volle beleven van elk moment. Of het nu gaat om een snelle omslag van licht naar donker, of van binnen naar buiten stappen op een zonnige dag, een ononderbroken en comfortabel zicht is cruciaal. Met de geavanceerde brilglazen van HoyaVision, verkrijgbaar bij Toman Optiek, is het mogelijk om te genieten van onbelemmerd zicht zonder hinder.

Eén Bril voor Elke Omstandigheid
Vergeet het ongemak van het steeds moeten wisselen tussen leesbrillen en zonnebrillen. De hoogwaardige Hoya brilglazen bieden een oplossing: binnen zijn ze nagenoeg helder en transparant, en buitenshuis transformeren ze onder invloed van UV-licht naar een volwaardige zonnebril van categorie 3. Deze innovatie betekent gemak en optimale oogbescherming in één – een verademing voor iedereen die het continu verwisselen van brillen beu is.

Wat Zijn Sensity Glazen?
Sensity glazen van HoyaVision zijn fototrope glazen die, blootgesteld aan UV-straling, van helder naar een zonnebril van categorie 3 veranderen. Dit betekent dat je ongeacht de klimatologische omstandigheden, het seizoen of de weersveranderingen dezelfde bril kunt dragen. Ze bieden een perfecte oplossing voor mensen die gevoelig zijn voor licht; de glazen passen hun tint aan om de intensiteit van het licht dat de ogen bereikt te verminderen.

De Sprong Vooruit met Stabilight & Precision Technologie
De nieuwste generatie Sensity-glazen is uitgerust met de geavanceerde Stabilight Technology, die ervoor zorgt dat de prestaties consistent blijven onder alle seizoens-, klimaat- en lichtomstandigheden. Ze verkleuren zelfs twee keer sneller dan de eerste generatie Sensity-glazen. Daarnaast bieden deze glazen maximale UV-bescherming en behouden ze natuurlijke diepe kleuren voor een uitstekend contrast en minimale schittering. Beschikbaar in meekleurende bruin- en grijstinten, met een groene tint die binnenkort zal worden toegevoegd.

Dankzij de Photochromic Precision Technology genieten gebruikers van uitzonderlijke optische kwaliteit en duurzaamheid. Deze technologie hanteert een microscopisch nauwkeurig spincoatingproces voor een gelijkmatige verdeling over het gehele lensoppervlak.

Bij Toman Optiek staan we achter de kwaliteit van onze producten, daarom komen de Sensity-glazen met een garantie van drie jaar, ondersteund door een garantiecertificaat.

Ervaar het gemak en de bescherming van HoyaVision Sensity-glazen zelf. Bezoek tomanoptiek.nl om uw leven in alle helderheid te bekijken, ongeacht waar uw dag u brengt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *