Reviews

Fam Wijnands – Amersfoort
“Beste Fam Toman We zijn jullie erg dankbaar, daar ik bij jullie terecht kon voor een omgekeerde bril. Voor de mensen die het gastenboek lezen: een bril waar leesdeel bovenin zit en onder kijk. Ik kon niet meer naar boven kijken vanwege opgelopen whiplash, en kon dan ook de gordijnen bij mijn klanten niet meer plaatsen. Verschillenden brillenzaken af geweest, maar overal: Nee, die kunnen we niet maken. Maar bij de Optiek Toman een JA dat kunnen we. Dolgelukkig, en ze hebben ook nog goed spul om de glazen schoon te maken. Optiek Toman, hele fijne feestdagen en alsnog hartelijke dank voor alle goede zorgen”


Frans Tegel – Haarlem
“Mijn bril bevalt 100% ! De nieuwe sterkte is perfect maar veel belangrijker nog; de aanpassing aan de vorm van het glas werkt super ! Dit moet voor veel meer mensen een aantrekkelijke optie zijn !: kijken door het glas voor veraf en onder het glas door voor dichtbij, werkt heerlijk ! Ook voor computerwerk en klussen, tijdens vergaderingen en aan tafel, de bril hoeft nooit meer af. Hartelijk dank voor de hulp bij het realiseren van deze wens.!”


Esther de Geus – Breda
“Sinds enkele jaren rijd ik eens in de zoveel tijd vanuit Breda naar Heemskerk. Toman optiek heeft als enige een Nederland zo’n ruim assortiment Serengeti brillen. Alhoewel mijn Serengeti zonnebril al jaren mee gaat heb ik inmiddels meer mensen verslaafd gekregen aan deze geweldige zonnebrillen, maar bovenal geld de geweldige service, behulpzaamheid en vriendelijkheid van (zoals ik hier lees) Mario en Marianne. Vorige week was ik er nog omdat de bril van mijn vriend een kapot moertje had. Deze werd gelijk kosteloos gemaakt en als bonus heb ik nu ook nog een paar originele reserve moertjes toegestuurd gekregen! Echt helemaal top!!! Zo fijn en zeker de moeite waard om hier af en toe een behoorlijk stuk voor te rijden als ik weer toe ben aan een nieuwe zonnebril, maar mocht de tijd komen dat ik gewone bril nodig heb, dan weet ik jullie zeker te vinden! Mario en Marianne, dank jullie wel vanuit Breda! Lieve groeten van Esther de Geus”


Carla Seelemeijer – Wijk aan zee
“Hallo Mario en Marianne, Ik heb een lui oog en hele sterke plus-glazen. Zoals u mijn bril hebt gemaakt: zoooo dun: prachtig!”


Carla van den Puttelaar – Westzaan
“Onlangs weer een nieuwe bril aangeschaft en… ik ben er blij mee. Hij staat me goed, qua kleur en vorm. Ik krijg er dan ook veel complimenten over. Langs deze weg wil ik jullie bedanken voor het vinden van de juiste bril. Modisch maar wel passend bij mijn gezicht en persoonlijkheid. Groetjes Carla van den Puttelaar”


Ton de Ruijter – Heemskerk
Beste Mario en Marianne,

Nog maar een paar uurtjes mijn nieuwe bril op de neus en ik kan al zeggen dat ik erg blij mee ben.
Alles zo helder en scherp! De reacties op het montuur zijn heel leuk.

Dus, lieve mensen, nogmaals bedankt!

Groet,
Ton de Ruijter