Uw Zicht Geperfectioneerd: Exclusieve Najaarsaanbieding van Toman Optiek op Hoya Kwaliteitsglazen

Heeft u ooit de mogelijkheid willen hebben om te wisselen tussen twee paar modieuze brilmonturen? Of bent u op zoek naar een extra bril voor een specifieke functie? Toman Optiek’s najaarsaanbieding komt dan als geroepen!

Profiteer nu tot eind december van onze speciale aanbieding op Hoya kwaliteitsglazen. Bij aankoop van een paar multifocale glazen in uw eerste bril, bieden wij u de kans om een tweede paar multifocale glazen (voor kantoor of progressief) te verkrijgen voor slechts € 290,00 per paar.

Laten we een blik werpen op de voordelen van een tweede multifocale bril voor verschillende activiteiten:

De Kantoorbril:
Ervaart u nek- en schouderklachten na lang computergebruik? Of last van vermoeide, geprikkelde ogen? De kantoorbril biedt dan de perfecte uitkomst. Met glazen die opgedeeld zijn in kortere sterktes, biedt deze bril een scherp zicht tot vier meter en maakt het mogelijk uw hoofd in een ontspannen houding te houden terwijl u naar uw computerscherm kijkt. Daarnaast zorgt de kantoorbril voor een comfortabele leeservaring door de onderste deel van uw glazen. Om aanvullende klachten zoals nek- en schouderpijn te voorkomen, is een ergonomische zithouding essentieel. Bovendien kunt u branderige en geïrriteerde ogen verminderen door te kiezen voor een bluecontrol coating.

De Autobril:
Heeft u moeite met het zicht tijdens het autorijden, of merkt u dat uw zicht minder wordt bij schemer of wisselende lichtomstandigheden? Onze ‘En route’ glazen kunnen u hierbij ondersteunen! Deze glazen verbeteren het contrast en de kleurwaarneming, en verminderen schitteringen, wat resulteert in een meer ontspannen rijervaring met onze multifocale ‘En route’ of ‘En route Pro’ glazen.

De Zonnebril:
Iedereen weet hoe belangrijk UV-bescherming is, maar niet iedereen is zich bewust dat de zon niet fel hoeft te schijnen om UV-straling op te vangen. Daarom is het van cruciaal belang om uw ogen tijdig te voorzien van optimale bescherming. En als u gaat sporten of op het terras de menukaart wilt lezen? Een multifocale zonnebril is dan uw ideale partner!

Actievoorwaarden:

– Bij aankoop van 1 paar Lifestyle 3i of Lifestyle 3 progressieve kwaliteitsglazen met Hi-Vision Longlife.
– Tweede paar multifocale glazen naar keuze, afgestemd op uw persoonlijke behoefte.
– Deze actie is geldig tot en met 31 december.
– Deze aanbieding is niet combineerbaar met andere lopende acties.

Mis deze kans niet om uw zicht te optimaliseren met onze najaarsactie. Bezoek Toman Optiek en kies de multifocale oplossing die bij uw levensstijl past!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *