Van Ambachtelijke Maatwerk tot Exclusieve Merkkleding: De Evolutie van Façonnable

In de levendige straten van Nice opende in 1950 de Franse kleermaker Jean Goldberg zijn eerste boetiek. Deze winkel trok al snel de aandacht van filmsterren, aangetrokken door Goldbergs unieke maatkleding, speciaal vervaardigd voor prestigieuze evenementen zoals het vermaarde filmfestival van Cannes. Zo verwierf de boetiek een uitstekende reputatie en groeide uit tot een begrip. Toen in 1961 zijn zoon, Albert Goldberg, het roer overnam, evolueerde de winkel met een prêt-à-porter collectie voor heren en werd de merknaam Façonnable (afgeleid van ‘Façonner’, Frans voor ‘vormgeven’) geboren. Met de loop der jaren breidde het merk zijn focus uit en introduceerde ook damescollecties.

In 1987 lanceerde Façonnable zijn eerste lijn zonnebrillen en optische brillen, waarmee het zijn expertise en flair voor stijl uitbreidde naar de wereld van eyewear.

Façonnable, een merk synoniem voor luxe en verfijning, richt zich op zowel dames als heren. Dit Franse modehuis haalt inspiratie uit het kleurrijke palet van de Middellandse Zee en het luxueuze leven aan de Franse Rivièra. Het merk heeft zich altijd gefocust op de moderne man en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Façonnable heeft onderscheid gemaakt met diverse lijnen zoals de Façonnable Progress-Line, New-Vintage collectie en de jeanscollectie. Elke collectie biedt een klassiek moderne en tijdloze uitstraling.

Niet te vergeten, de jonge heren kunnen zich ook kleden in de stijlvolle jongenscollectie van Façonnable. Sinds 2013 is het mogelijk om zelfs de garderobe van je kinderen te verrijken met de hoogwaardige kwaliteitskleding van Façonnable.

Bij Toman Optiek waarderen we vakmanschap en stijl, wat perfect aansluit bij de collecties van Façonnable. Of u nu op zoek bent naar een klassieke uitstraling of een moderne twist wilt geven aan uw look, Façonnable en Toman Optiek bieden u de kwaliteit en luxe die u zoekt. Ontdek onze collectie en vind het perfecte paar brillen dat bij uw persoonlijke stijl past op tomanoptiek.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *