Waarom kiezen voor een hoortoestel van ons?

Wij zijn de audiologen die aan uw zijde staan. We begrijpen de onzekerheden en vragen die zich voordoen wanneer u te maken krijgt met gehoorproblemen. Daarom zijn we hier om u door het hele proces te begeleiden, van het herkennen van gehoorverlies tot het bieden van jarenlange nazorg nadat u een hoortoestel heeft aangeschaft. Want we geloven dat iedereen recht heeft op goed gehoor!

Waarom zou u kiezen voor een hoortoestel van ons? Hieronder vindt u de voordelen van onze hooroplossingen.

Gecertificeerde Audioloog
Wij beschikken over het certificaat “Gecertificeerde Audioloog”. Dit betekent dat we werken volgens de kwaliteitsnormen van de Stichting Audicienregister (StAr). Het certificaat biedt verschillende garanties:

– Onze diensten zijn modern en worden uitgevoerd volgens objectieve kwaliteitsnormen. We gebruiken gekalibreerde apparatuur en gevalideerde methoden. Hoortoestellen worden op proef verstrekt, en de definitieve aanschaf wordt pas gedaan wanneer u tevreden bent. De Stichting houdt toezicht op de kwaliteitsnorm om het certificaat te behouden.

Kwaliteit
We werken uitsluitend samen met internationaal gerenommeerde leveranciers die bekend staan om hun topkwaliteit producten. We willen onze klanten garanderen dat ze altijd het beste van het beste krijgen.

Ruime Keuze
Bij onze kliniek heeft u volop keuze. In elke categorie kunt u kiezen uit verschillende hoortoestellen, ontwerpen en modellen in diverse kleuren. Van discrete achter-het-oor apparaten tot volledig onzichtbare in-het-oor modellen, inclusief oplaadbare opties. Of u nu last heeft van ernstig gehoorverlies of tinnitus, we bieden een breed scala aan keuzes en mogelijkheden. We zorgen ervoor dat u altijd de hooroplossing kunt vinden die het beste bij u past.

Betaalbaar
Wij geloven dat iedereen toegang moet hebben tot betaalbare, hoogwaardige hooroplossingen. We garanderen dat u bij ons altijd hoogwaardige hoortoestellen kunt vinden tegen een redelijke prijs. Door slim in te kopen en in bulk te bestellen, kunnen we de besparingen doorgeven aan onze klanten.

Vergoeding door Alle Zorgverzekeraars
Omdat we met bijna alle zorgverzekeraars contracten hebben, ontvangt u in de meeste gevallen de maximale vergoeding. Het exacte bedrag hangt af van uw verzekeringsdekking. Als u een basiszorgverzekering heeft en in aanmerking komt voor een hoortoestel, bedraagt de vergoeding doorgaans 75%. Als u aanvullende verzekering heeft, kan de vergoeding zelfs hoger zijn. Afhankelijk van uw verzekering kan er een eigen risico van toepassing zijn. In de zeldzame gevallen waarin er geen contract is tussen de verzekeraar en ons, ontvangt u nog steeds de beste service en bieden we ondersteuning om vergoeding te verkrijgen voor uw hoortoestellen.

Controleer Uw Vergoeding
U kunt uw vergoeding bij uw zorgverzekeraar controleren in onze zorgcalculator. Met onze “0-euro eigen risico” aanbieding hoeft u geen extra kosten te betalen. U vindt meer informatie over deze aanbieding hier. In de meeste gevallen zullen wij namens u de claim bij uw zorgverzekeraar afhandelen.

Gratis Gehoortest
Benieuwd naar uw gehoor? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende gehoortest. Binnen 40 minuten krijgt u inzicht in de staat van uw gehoor en ontvangt u advies op maat. Als blijkt dat u gehoorverlies heeft, kunnen we een vervolgafspraak regelen voor het aanpassen van een hoortoestel.

Langdurige Nazorg
Het is belangrijk dat niet alleen uw gehoor, maar ook uw hoortoestellen in goede conditie blijven. Daarom bent u altijd welkom voor onderhouds- en serviceafspraken. Onze audiologen controleren uw apparaten en zorgen ervoor dat de instellingen nog steeds aan uw behoeften en voorkeuren voldoen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *